Lekrummet öppet för våra minsta äventyrare

Solis och Solrosas lekrum är till för våra yngre besökare som här kan busa runt, leka och ge sig ut på äventyr tillsammans. Lekrummet hittar du i en egen lokal på plan 0 och barnen kan här leka tryggt under föräldrarnas uppsyn. Vi vet att de bästa lekarna kräver att de små äventyrarna fyller på med mat eller dryck – se till att göra det utanför lekområdet bara så håller vi tillsammans lekrummet rent.

Lekrummets öppettider är:
Måndag – fredag: 10-19
Lördag 10-17
Söndag 11-17

Välkommen!

  • Äntligen kan vi välkomna Lagerhaus som öppnar en härlig butik i Solna Centrum! Lagerhaus hjälper sina kunder att skapa personliga, trivsamma hem och inspirerar till glädje i vardagen.

    LÄS MER
  • Du har väl inte missat nyöppningen av Waynes? 💙

    LÄS MER