Rockhelg i Solna Centrum

Den 18 mars fylls vårt centrum av rockkänslor när Roadwork kommer och bjuder på några låtar för att hedra deras gamla bandmedlem Jerry Williams.

Roadwork var Jerry Williams band mellan 1976 och 1985 och de har samlats för att ha tre hyllningskonserter på Solna Folkets hus mellan den 20-22 mars, men som uppvärmning kommer de till oss i Solna Centrum och bjuder på några låtar.

När? Klockan 13.00 den 18 mars
Var? Vid vårt inomhustorg

Klockan 13.00 börjar showen med en dansuppvisning av Streetbeat från Solna Kulturskola, sen går bandet Roadwork upp på scenen och kör några låtar. Efter det blir det mer musik när elever från Solna Kulturskolas band Solna Funk Unit och elever från musikallinjen bjuder på ytterligare lite rockig musik.

Vill du läsa mer om Working Class Hero turnen och spelningarna på Solna Folkets hus? Här hittar du mera information: Working Class Hero

Vi ses vid inomhustorget! 🧡

  • Superschyssta deals i Solna Centrum! Ta del av vårt kuponghäfte med över 50 erbjudanden. Hämta ditt häfte på plats eller ladda enkelt ner det digitalt! Erbjudandena är giltiga till 9 juni. Välkommen!

  • Tävla och vinn ett gåvosett till mamma på mors dag!