Klädbytardag

Klädbytardag 21 oktober

Lämna in dina plagg – ge liv åt ett nytt!

Hur går det till?

Lämna in kläder som du inte längre använder och vill ge chansen att leva vidare hos en nya person. Klädinsamlingen startar fredagen den 29 sep och pågår fram till 21 okt. Lämnar du in tre plagg så får du en biljett som ger dig möjligheten att hämta ut två nya plagg på vår klädbytardag den 21 oktober.

 

Vad tar vi emot?

Vi tar emot alla kläder som är hela och rena. Tvätta kläderna innan du lämnar in dem. Vi tar emot max tre plagg per person. Vi tar inte emot skor, underkläder eller strumpbyxor.

 

Vad får jag i utbyte?

När du lämnar in tre plagg så får du en biljett som ger dig möjligheten att hämta två valfria plagg på vår klädbytardag den 21 oktober, kl. 12.00-16.00 på inomhustorget i Solna Centrum. Vi kan inte garantera att du får ett plagg som motsvarar det du lämnade in. Det är först till kvarn som gäller. Du kan inte heller be om att få tillbaka ett plagg som du har lämnat in eller byta ett plagg som du redan har hämtat ut. Provrum kommer inte att finnas tillgängligt. Du behöver hämta båda plaggen samtidigt vid uppvisande av din biljett.

 

Hur länge pågår insamlingen?

Du kan lämna dina plagg från 29/9 fram till 21/10. Kom sedan på klädbytardagen den 21 oktober och visa upp din biljett för att få möjlighet att hämta ut två valfria plagg. Kläder som inte hämtas ut lämnas till Artikel2 och Stockholms Stadsmission.

 

Var lämnar jag in kläderna?

Under helgen 29-30 sep lämnar du in kläder vid eventet på inomhustorget. Därefter lämnar du in kläderna i receptionen som är belägen på Solna Centrums inomhustorg. Receptionen är öppen vardagar 10-19. lör 10-17 och sön 11-17.

 

Har du frågor eller behöver komma i kontakt med oss?

Solna Centrums reception hjälper dig gärna. Kontakta info@solnacentrum.se eller besök dem på plats.

 

 

Vi ses i Solna Centrum på inomhustorget!

  • Superschyssta deals i Solna Centrum! Ta del av vårt kuponghäfte med över 50 erbjudanden. Hämta ditt häfte på plats eller ladda enkelt ner det digitalt! Erbjudandena är giltiga till 9 juni. Välkommen!

  • Tävla och vinn ett gåvosett till mamma på mors dag!