Subway öppnar i Solna Centrum

Subway öppnar i Solna Centrum den 10 januari!

Restaurangkedjan SUBWAY är idag världens största smörgåskedja med fler än 37 000 restauranger världen över. Från och med den 10 januari 2024 kommer solnaborna kunna njuta av kedjans helt nya koncept.

Det blir en ny och fin restaurang precis vid Solna Centrums inomhustorg där ett naturligt restaurangstråk finns redan idag. Restaurangen kommer vara på cirka 120 kvadratmeter och kommer kunna erbjuda båda take away och servering på plats.

– Som franchisetagare inom vår kedja är det spännande att göra den här etableringen i Solna Centrum. Vår ambition är att bidra med ett utbud och en service som är en naturlig del av centrumet idag. Vi hoppas att Solna Centrums besökare hittar till oss och att vi lever upp till förväntningarna som är ställda på både oss som franchisetagare såväl som de produkter vi serverar. Vi vill hälsa alla välkomna till oss från och med den 10 januari 2024, avslutar Peter Bergman, Franchisetagare på SUBWAY.

Kedjan helt nya koncept kommer erbjudas på restaurangen i Solna Centrum vilket ger besökarna möjlighet att avnjuta att från de klassiska mackorna ”Chicken Teriyaki” och ”Italian BMT” till de nya ”SubwayMelts”. I samband med öppning kommer SUBWAY ha ett förmånligt öppningserbjudande.

– Vi är otroligt glada över att SUBWAY blir en del av Solna Centrum och ser fram emot att tillsammans med SUBWAY kunna möte våra besökares behov genom deras nya koncept, säger Pernilla Andersson, Centrumchef Solna Centrum på Alecta Fastigheter.

Till restaurangen

  • Smaka på restaurangernas smaker från oss i Solna Centrum! Denna gång bjuds det på midsommarglass från Skog Gelato. Vi ses på inomhustorget på onsdagen den 19 juni!

  • Nu är Parken invigd! Din egna oas inomhus! Här kan du njuta av en lugn stund eller spela schack och utmana en vän på ett parti. Välkommen till Parken i Solna Centrum!