Vinn en middag med din favorit

Vinn en middag för två

Vinn en mysig stund med din favoritperson hos Lillys Bistro! Vi tävlar ut en middag för två samt väljer ut ytterligare två glada som får bjuda sin favorit på fika. Lillys Bistro är en mysig thailändsk inspirerad restaurang beläget mitt i Solna Centrum nära inomhustorget. Här brukar det vara mycket folk och speciellt vid deras quizkvällar eller när de har liveband. Verkligen uppskattat!

Tävla gör du på sociala media.

Facebook

Instagram

Vi utser tre vinnare den 14/2 som får två månader på sig att nyttja vinsten hos Lillys Bistro. Ingen alkoholhaltig dryck ingår i vinsten. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Vinnaren kontaktas via sociala media.

Lycka till och sprid kärlek!

  • Superschyssta deals i Solna Centrum! Ta del av vårt kuponghäfte med över 50 erbjudanden. Hämta ditt häfte på plats eller ladda enkelt ner det digitalt! Erbjudandena är giltiga till 9 juni. Välkommen!

  • Tävla och vinn ett gåvosett till mamma på mors dag!