Tillsammans för klimatet 21-23 mars

Tillsammans för klimatet

Var med och bidra till en hållbar framtid genom att göra smarta val när du går och handlar. I Solna Centrum kan du låna böcker, laga skor, köpa begagnat, äta vegetariskt och göra en mängd andra kloka val när du handlar.

Runtom i Solna pågår en kampanj för att uppmärksamma klimatsmarta val i vardagen. Kampanjen som kallas Tillsammans för klimatet genomförs av Solna stad i samarbete med Solna Centrum.

Spana i butikernas skyltfönster efter tips på hur du kan handla klimatsmart. Och kom till inomhustorget utanför biblioteket för att på ett kul sätt testa din egen livsstil och få tips på hur du kan bidra. Du kan också utmana dina vänner i vem som vet mest om vilka hushållsprylar som drar minst el. Och så finns det ett bord där alla barn välkomnas att rita och måla sin egen hållbara framtid.

Tider för aktiviteterna på inomhustorget:
torsdag 21 mars kl 11-13
fredag 22 mars kl 13-16
lördag 23 mars kl 11-15

Läs mer här: solna.se/tillsammans

  • Superschyssta deals i Solna Centrum! Ta del av vårt kuponghäfte med över 50 erbjudanden. Hämta ditt häfte på plats eller ladda enkelt ner det digitalt! Erbjudandena är giltiga till 9 juni. Välkommen!

  • Tävla och vinn ett gåvosett till mamma på mors dag!