Solna Specialist-Center

Solna Specialist-Center

Välkommen till Solna Specialist-Center

Solna SpecialistCenter har varit etablerat i Solna sedan 2004. Kliniken har därför ett stort patientunderlag och många nöjda patienter. Verksamheten är lagom stor för att skapa en trevlig miljö för både patienter och läkare.

Hos Solna SpecialistCenter finner du specialistkompetens inom öron-näsa-hals, endokrinologi, diabetologi, hematologi (blodsjukdomar) och allmänmedicin. Våra läkare har lång erfarenhet och gedigen kunskap inom sina respektive specialistområden. Solna SpecialistCenter ligger centralt i Läkarhuset, Solna Centrum, med två apotek i omedelbar närhet. I huset finns även Närakuten Solna- Sundbyberg, laboratorium, VC, BVC, MVC, sjukgymnaster, samt tandläkare och tandhygienister.

Solna SpecialistCenter har erhållit hälso- och sjukvårdsnämndens miljödiplomering. Vi arbetar kontinuerligt för att minska negativ miljöpåverkan i verksamheten och för att långsiktigt främja miljö och hälsa. Solna SpecialistCenter välkomnar synpunkter från våra patienter som hjälper oss att utvecklas i positiv riktning angående både miljöansvar och vår verksamhet i övrigt.

Öppettider

Måndag 09:00 till 17:00
Tisdag 09:00 till 17:00
Onsdag 09:00 till 17:00
Torsdag 09:00 till 17:00
Fredag 09:00 till 12:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt